Monday, 20 February 2012

Segmen: "Tambah Follower Sampai Pengsan"


segmen ni saya join sebab blog saya ni tak ramai follower...
dan juga blog ni kadang2 je update... ^^ maaf ye...
oh! lupa pulak...
segmen ni saya join dari cik Leeza ^^

17 comments:

Leeza said...

Hai..lezza singgah and follow skali. thanks sebab sudi join and happy blogwalking =)

Rashdan Roslan said...

salam... singgah & follow dari segmen yg sama... singgah balik kat blog saya & jangan lupa follow! :)

http://rashoasis.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Yaya ★ said...

Here .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Patrick Star said...

Datang dari blog Leeza
Salam kenal & jemput singgah --> Blog Rilek-Rilek

Adlee Entertainment said...

singgah & follow dr segmen yg sama
follow sini :)

http://adlee-infotainment.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

Tyratyra said...

Hai, singgah dari segmen sama :)
Follow awak, nanti singgah blog saya pula ya !
http://lifeoftyra.blogspot.com/
:)

Diera Tekikushika said...

jalan melawat awak. ada sales !! http://twynzshophouse.blogspot.com/

jgn lupa g blog saya pulak =)

Princess Roses said...

hye ..saya dtg dari segmen yang sama. jemput dtg ke blog saya ya. ;)

http://princessrosesdiary2012.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

Azura @ cik buaya said...

salam syg dr cik buaya :)

singgah n follow dr segmen sama :)

http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Azura @ cik buaya said...

salam syg dr cik buaya :)

singgah n follow dr segmen sama :)

http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Cik FaRiZaM said...

dr segmen yg sama -->


http://afasz.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

salam perkenalan :)

✿ e e i y s s ✿ said...

help! help! dah nak pengsan sesangat dah ni
datang folo dari segmen yang sama
.........................................
salam ukhwah
.........................................

Mohamad Azhar Che Omar said...

salam..jemput singgah dan follow blog saya..
http://arielzafwan.blogspot.in/

Iera balqis said...

salam perkenalan..sye dtg dari segmen yg sama..done follow ur blogger..hit me back :)


http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

cik chemist said...

done follow ^_^ jenguk sini plk ye..

http://luvlypolkadot.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

wAa syahirah said...

follow dr segmen yg sama :)

jemput dtg :D

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html